verkoudheidsklachten coronaHeb je verkoudheidsklachten of ben je in contact geweest met iemand die COVID-19 heeft? Met een corona zelftest kom je er snel achter of je zelf ook besmet bent. De test is niet alleen gemakkelijk te bestellen, maar ook snel uit te voeren. Met de test zelf ben je minder dan een minuut bezig en vervolgens hoef je minder dan 15 minuten te wachten op de uitslag! En omdat je met de corona zelftest verzekerd bent van een betrouwbare uitslag, kun je daarna altijd direct actie ondernemen. Je hoeft hiervoor de deur niet uit, want je voert de test gewoon thuis uit.

 

De corona thuistest is preventief en snel

acon flowflex zelftestMet de corona thuistest kies je voor een snelle test. Dit heeft een aantal voordelen. Je weet zo snel of je corona hebt en dit betekent dat je snel actie kunt ondernemen. De corona zelftest werkt dus zeer preventief: als blijkt uit de test dat je corona hebt, kun je direct in quarantaine en is de kans veel kleiner dat je nog mensen in je omgeving besmet.

 

Zo werkt de test

De corona zelftest werkt vrij eenvoudig en je hebt dan ook geen specifieke kennis nodig om de test te kunnen uitvoeren. Je krijgt een duidelijke handleiding met een stappenplan meegeleverd, naast alle benodigdheden. De test werkt hetzelfde als de antigeen test die bij de testlocaties van de GGD. De enige verschillen zijn dat bij de corona zelftest de wattenstaaf veel minder diep in de neus hoeft en dat je al binnen een kwartier de uitslag krijgt. Met de corona thuistest hoef je zelf de deur niet uit en daarnaast is de test veel minder onaangenaam.

 

De uitslag

Er zijn twee mogelijkheden bij de corona thuistest: de uitslag is positief of negatief. Bij een positieve uitslag ben je verzekerd van 100% betrouwbaarheid. Een negatieve uitslag is niet altijd correct: dit komt omdat er alsnog virusdeeltjes in het lichaam kunnen zitten. Heb je wel klachten die kunnen wijzen op corona maar is de uitslag negatief? Dan is het aan te raden om alsnog een afspraak te maken bij een testlocatie bij jou in de omgeving. Op deze manier heb je ook in dit geval 100% zekerheid. Bestel de corona thuistest gemakkelijk en snel online: vandaag bestelt is morgen in huis!